zdrowie z natury

Ocet z jabłek i owoców głogu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ocet, który pachnie jesienią....

Ocet z jabłek i owoców głogu

Pod koniec września, i w październiku, kiedy słońce złoci liście, a powietrze pachnie ziemia i solą, wyruszam na dzikie nadmorskie ścieżki i do zagajników, by zebrać głóg- drobne, bordowo- czerwone owoce, które błyszczą na gałęziach jak rubiny jesieni.

Łącze je z jabłkami z ogrodów mojej mamy i sadów znajomych- pachnącymi, dojrzałymi, prawdziwymi.

Z tej owocowej harmonii powstaje ocet o subtelnym, aromacie, ciekawym kolorze i lekko wytrawnym, głębokim smaku.

Dlaczego warto?

  • Głóg od wieków znany jest ze swojego działania wspierającego serce i krążenie
  • Działa uspokajająco, wzmacniająco, reguluje ciśnienie krwi
  • Wspomaga trawienie i wzmacnia odporność

 

  • Może być stosowany jako naturalny tonik do wody
  • Do sosów sałatkowych i dań np. z dziczyzny
  • Jako dodatek do ciepłych napojów i naparów

Jesienny eliksir wzmacniający serce.

500 ml

Cena:

40

zamów online

Złóż
zamówienie

Cieszę się, że jesteś zainteresowany naszymi ekologicznymi produktami! 

Chciałabym Cię serdecznie zaprosić do skorzystania z naszej oferty i złożenia zamówienia na wyjątkowe produkty, 
które są przyjazne dla środowiska.

    * Pole wymagane