Ocet z czeremchy – dzika elegancja jesieni.
Wśród dzikich łąk i leśnych ścieżek, gdzie wiatr niesie zapach liści i wilgotnej ziemi, dojrzewa ona – czeremcha. Jej maleńkie, czarne kuleczki zbieram jesienią we wrześniu i październiku – gdy natura powoli zapada w sen, a owoce nabierają głębokiego aromatu.
Z tej dziko rosnącej, nieoswojonej rośliny tworzę ocet z owoców czeremchy – aksamitny, pełen charakteru, i zdrowia.
Smak – wyjątkowy – jakby spotkały się wiśnia, czereśnia, czarny bez i nuta migdałów. Lekko wytrawny, z głębią, która zostaje na długo.
Dlaczego polecam ?
- Czeremcha to naturalne źródło flawonoidów i antyoksydantów
- Wspiera odporność, działa przeciwzapalnie i oczyszczająco
- Korzystnie wpływa na układ trawienny i ogólna kondycję organizmu
- Ocet z owoców czeremchy to unikat- rzadki, szlachetny składnik w codziennej diecie.
Naturalny, pełen leśnej magii i subtelnej mocy.