zdrowie z natury

Ocet z jabłek i winogron

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Winogronowa elegancja- jabłkowa łagodność. Ocet pełen smaku, natury i troski.

Ocet z jabłek i winogron

dostępny

Ocet z  jabłek i winogron – naturalna harmonia jesieni.

We wrześniu i październiku, kiedy słońce dojrzewa w owocach, zbieram winogrona z własnego ogrodu – słodkie, soczyste, pełne aromatu. Łączę je z jabłkami od mamy i przyjaciół – z  sadów, gdzie wszystko dojrzewa w rytmie natury. Z tej kompozycji powstaje ocet o głębokim, bursztynowo- rubinowym kolorze, wyrazistym zapachu i łagodnie owocowym smaku.

Dlaczego warto?

  • Wspiera trawienie i oczyszcza organizm
  • Zawiera naturalne antyoksydanty – winogrona są źródłem resweratrolu
  • Dodaje energii i wspiera metabolizm
  • winogrona zawierają szereg witamin i minerałów – wit.C, E,A,K i wit. z grupy B

Jak używać?

  • do sałatek z serem pleśniowym i orzechami
  • jako baza do domowych sosów
  • do codziennej rutyny jako tonik
  • do marynowania mięs, pieczonych warzyw

 

 

 

500 ml

Cena:

40

zamów online

Złóż
zamówienie

Cieszę się, że jesteś zainteresowany naszymi ekologicznymi produktami! 

Chciałabym Cię serdecznie zaprosić do skorzystania z naszej oferty i złożenia zamówienia na wyjątkowe produkty, 
które są przyjazne dla środowiska.

    * Pole wymagane