zdrowie z natury

Ocet z jabłek i owoców dzikiej róży

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

ogród i morze

Ocet z jabłek i owoców dzikiej róży

dostępny

Żywy ocet z jabłek i owoców dzikiej róży

Niefiltrowany, niepasteryzowany, z naturalnym osadem. Powinien dojrzewać kilka miesięcy, aby nabrał odpowiedniego smaku, zapachu, a przede wszystkim wspomagał organizm. Korzystnie wpływa na florę bakteryjną jelit, wspomaga trawienie pomagając w produkcji soków żołądkowych  co jest lepsze w  przyswajaniu składników odżywczych. Poprawia przemianę materii a tym samym redukcję tkanki tłuszczowej, obniża poziom cukru we krwi, łagodzi zaburzenia sercowo-naczyniowe. Wzmacnia odporność i pomaga zwalczać infekcje.

Zawiera kwas foliowy, witaminy z grupy B, witaminy A,E, K. Ma właściwości przeciwzapalne – zawiera polifenole i flawonoidy dzięki którym chroni organizm przed działaniem wolnych rodników. Poprawia funkcjonowanie wątroby, nerek.

Polecam pić łyżkę octu w 3/4 szklanki ciepłej wody. Latem, nam smakuje z wodą gazowaną, orzeźwiający aromat i smak. Wspaniale gasi pragnienie.  Natomiast  w okresie jesienno-zimowym polecam dodać szczyptę kurkumy, cynamonu, ewentualnie miód.

w sprzedaży jest również dostępna pojemność 250 ml w cenie 30 zł

 

500 ml

Cena:

50

zamów online

Złóż
zamówienie

Cieszę się, że jesteś zainteresowany naszymi ekologicznymi produktami! 

Chciałabym Cię serdecznie zaprosić do skorzystania z naszej oferty i złożenia zamówienia na wyjątkowe produkty, 
które są przyjazne dla środowiska.

    * Pole wymagane