zdrowie z natury

Ocet z jabłek i owoców dzikiej róży

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dzika i naturalna - taka właśnie jest róża w moim occie.

Ocet z jabłek i owoców dzikiej róży

dostępny

Żywy ocet z jabłek i owoców dzikiej róży. 

Dzika róża- królowa jesieni, strażniczka odporności

Kiedy letnie słońce ustępuje miejsca złotej jesieni, w krzakach dzikiej róży dojrzewają małe, czerwone cuda- owoce pełne witamin, mocy i naturalnego ciepła. To właśnie one- połączone z dojrzałymi jabłkami- tworzą niezwykły ocet z dzikiej róży i jabłek.

Pachnie lekko dziko, smakuje subtelnie owocowo, działa jak tarcza dla odporności.

Dlaczego warto?

  • Dzika róża to prawdziwa bomba witaminy C, nawet 30 razy więcej niż w cytrynie !
  • Jabłka wzmacniają trawienie i dodają lekkości
  • Ocet wspiera oczyszczanie organizmu, poprawia metabolizm i …zachwyca niecodziennym aromatem

 

Niefiltrowany, niepasteryzowany, z naturalnym osadem. U mnie w octowni dojrzewa kilka miesięcy i nabiera  odpowiedniego smaku i  zapachu.

Polecam pić łyżkę octu w 3/4 szklanki ciepłej wody. Latem, smakuje nam z wodą gazowaną, orzeźwiający aromat i smak. Wspaniale gasi pragnienie.  Natomiast  w okresie jesienno-zimowym polecam dodać szczyptę kurkumy, cynamonu, ewentualnie miód.

 

 

500 ml

Cena:

40

zamów online

Złóż
zamówienie

Cieszę się, że jesteś zainteresowany naszymi ekologicznymi produktami! 

Chciałabym Cię serdecznie zaprosić do skorzystania z naszej oferty i złożenia zamówienia na wyjątkowe produkty, 
które są przyjazne dla środowiska.

    * Pole wymagane