zdrowie z natury

Chleb

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

z organicznej czystej mąki

Chleb

Wypiek raz w tygodniu, jednorazowo 8 bochenków.

Mój chleb powstaje z organicznej żytniej mąki pochodzącej z czystych pól. Jego wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza trosce, którą codziennie wkładam w dbałość o pełnoziarnisty żytni zakwas na którym jest wyrabiany.

Chleb wyrabiany jest ręcznie wykorzystując zsiadłe wiejskie mleko, maślankę lub kefir. Ma głęboki żytni aromat, lekko kleistą konsystencją i chrupiącą skórką o złocistym odcieniu. Jego miękka struktura i bogactwo ziaren sprawiają, że jest wyjątkowo smaczny. Jestem pewna że pokochasz go tak jak ja.

Chleb piekę raz w tygodniu i mam go jednorazowo tylko 8 bochenków.

bochenek około 7 kg

Cena:

22

zamów online

Złóż
zamówienie

Cieszę się, że jesteś zainteresowany naszymi ekologicznymi produktami! 

Chciałabym Cię serdecznie zaprosić do skorzystania z naszej oferty i złożenia zamówienia na wyjątkowe produkty, 
które są przyjazne dla środowiska.

    * Pole wymagane